Manticore Italy Records er stolte av å kunne presentere utgivelsen av Greg Lake Live In Piacenza i et begrenset opplag på CD og Vinyl. Konserten ble tatt opp på Greg Lake sin aller siste turné før han døde i 2016 etter en tids sykdom. Den ble spilt in i nettopp Picenza 28 november 2012 på et utsolgt Teatro Municipale i byen. Det var en magisk konsert som Greg Lake selv nevnte i sin selvbiografi, Lucky Man.

Konserten besto blant annet av gamle klassikere som «21st Century Schizoid Man», «Lucky Man» og «Karn Evil 9». Den ble et høydepunkt i hans episke ferd «Songs of a Lifetime» og de som var tilstede fikk oppleve en vital og sprudlende Greg Lake i det som skulle vise seg å bli hans siste turné.

Sporliste:
01. 21st Century Schizoid Man
02. Lend Your Love To Me Tonight
03. From The Beginning
04. Heartbreak Hotel
05. Epitaph/In The Court Of The Crimson King
06. I Talk To The Wind
07. You’ve Got To Hide Your Love Away
08. Touch And Go
09. Trilogy/Still… You Turn Me On
10. I Believe In Father Christmas
11. Shakin’ All Over
12. C’est La Vie
13. People Get Ready
14. Lucky Man (featuring Annie Barbazza, Bernardo Lanzetti and Aldo Tagliapietra)
15. Karn Evil 9 (1st Impression, part II)

For å kjøpe albmet, besøk: https://www.manticorerecords.com/

 

AUTHOR: Glenn Knudsen