Billion Dollar Babies, Feat. Original Alice Cooper Group Members, First Live Show – Flint 1977 er nå tilgjengelig på CD for første gang!

Featuring Michael Bruce, Dennis Dunaway & Neal Smith!

Alice Cooper var uten tvil en av de største rockeartistene på 70- og 80-tallet. Det som gjerne er litt mindre kjent er at mannen som nå er kjent som Alice het en gang Vince og var frontmann I bandet Alice Cooper. Bandet besto av vocalist Vince Furnier, Glen Buxton (lead guitar), Michael Bruce (rhythm guitar, keyboards, main songwriter), Dennis Dunaway (bass guitar), and Neal Smith (drums). Vince Furnier skiftet navn til Alice Cooper og har hat ten meget suksessfull solokarriere etter at bandet la inn årene i 1975. De spilte sin siste konsert sammen som band 8. april, 1974 i Rio de Janeiro, Brazil.

Bruce, Dunaway and Smith startet etterpå det kortlevde bandet Billion Dollar Babies og ga ut et eneste album før de gikk hver til sitt. Det albumet het “Battle Axe” og kom ut i 1977. Dette er innspillingen av Billion Dollar Babies sitt første live show sammen fra Flint, Michigan 6. juli, 1977 og for et show det var!

 

Spor:

I Miss You

Rock n Roll Radio

Love is Rather Blind

Rock Me Slowly

Alice Cooper Medley: No More Mr Nice Guy/Neal Smith solo/Elected/Eighteen/School’s Out

Battle Axe Suite: Ego Mania

Battle Axe

Nights in Cracked Leather/Sudden Death/Winner

Too Young

Billion Dollar Babies

 

For å kjøpe albumet besøk: http://www.gonzomultimedia.co.uk/product_details/16073/Billion_Dollar_Babies-First_Ever_Live_Show_-_Flint_1977.html

 

 

 

AUTHOR: Glenn Knudsen