Roger Waters returnerer til Europa til neste år med sin banebrytende turné «US + THEM». Han kommer til å spille høydepunkter fra sin eventyrlige karriere, inkludert låter fra Pink Floyd og hans kritikerroste nye album Is This the Life We Really Want. Det har gått fem år siden sist han var her til lands og hvis du vil se legenden Live On Stage så bør du utnytte denne muligheten. Han spiller to konserter i Oslo, 14 og 15. august 2018.

 

Navnet på turneen er hentet fra låta «Us And Them» fra det bestselgende Pink Floyd-albumet «The Dark Side of the Moon» fra 1974 og om turneen har Roger Waters sagt; «We are going to take a new show on the road. It’ll be a mixture of stuff from my long career, stuff from my years with Pink Floyd, some new things. Probably 80% of it will be old material and 20% will be new, but it will be all connected by a general theme. It will be a cool show, I promise you. It’ll be spectacular like all my shows have been.»

Så bli med på denne musikalske reisen gjennom Roger Waters karriere … dette blir stort!

 

 

AUTHOR: Glenn Knudsen