Tidligere Thin Lizzy medlem Darren Wharton hadde tatt med seg sitt band til ett fullsatt Hard Rock Kafe for en kveld. Det hele begynte med noen lydproblemer, men dette kom seg etter hvert. Dare spiller melodiøs hardrock med snev av keltiske og skotske undertoner. Darren var keybordist i Thin Lizzy, men har her tatt steget til å bli hovedvokalist i sitt eget band. Og hvilken frontfigur han er blitt, med godt humør og stor karisma får han med seg publikum på allsang på noen av låtene. Han leverer så til de grader fra scenen, noe som smitter over på resten av bandet som gir alt. Noen av låtene ligner nok noe på Thin Lizzy eller Gary Moores sololåter, men det gjør ingen ting. Etter hvert spiller de Thin Lizzy låta ”Emerald” i en ny keltisk tapning. Det blir etter hvert veldig varmt både i salen og på scenen men da får Darren væskepåfyll fra publikum. Gruppa kommer fra Manchester og der regner det mye og har derfor laget ”The Raindance”. Etter dette kommer en hylles til Phil Lynott, Thin Lizzy` store leder. Etter nærmere 2 timer med god melodiøs hardrock er det slutt, og med ett fornøyd publikum som har sunget seg hese i sommervarmen. Dare leverte ett bra sett i en svett sal. Neste gang fortjener de ett større lokale med ett større publikum. Dette ble for meg ett varmt og positivt møte med ett band jeg ikke hadde sett live før.

AUTHOR: Finn Johnsrud