t band som lever opp til navnet. Her er det absolutt en gjenklang av solskinn. I presseskrivet nevnes Ty Segal, King Gizzard og White Fence sammen med Iggy Pop & The Stooges, noe som ikke virker overraskende ved gjennomlytting. Samtidig er det spor av Ramones og røffere Blondie, spesielt på den flotte åpningslåta «Rainbow Eyes». Utvilsomt mer amerikansk enn britisk innflytelse over dette. Gitarlyden gir imidlertid også assosiasjoner i retning tidlig Krautrock og psykedelia. På låta «Sun King II» lykkes bandet i å skape genuin psykedelisk cowboypunk, noe som i seg selv gjør det verdt å skaffe seg plata. Roger Tunheim Jakobsen imponerer på trommer og bidrar sterkt til det tette og kompakte preget på plata.  Ellers er det gitarene som gir bandet særpreg og fornuftig nok dominerer lydbildet. Vokalen kunne med fordel vært mikset lengre frem i lydbildet, noe som ville gjort albumet enda mer tilgjengelig. Likevel fungerer dette utmerket. Faktisk spesielt utmerket på bilstereoen, som å kjøre til soundtracket til den neste Tarantinofilmen. Kort sagt: svært vellykket debut fra det psykedeliske garasjecowboypunkbandet fra Tromsø.

AUTHOR: Harald Lindbach